Μέσα στην αγορά Καπάνι Θεσσαλονίκης υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που δεν έχουν ιστοσελίδα καθώς και επιχειρήσεις που ενώ έχουν ιστοσελίδα, δεν βγαίνουν πουθενά ή βγαίνουν πολύ χαμηλά στην αναζήτηση στο Google. Δεν είναι κρίμα κάποιος που θα ψάξει εσάς ή τα προϊόντα σας να ΜΗΝ μπορέσει να σας βρει;

Το kapani.gr σας δίνει την δυνατότητα να προβάλετε την επιχείρηση που έχετε, στον ιστορικό κέντρο «Καπάνι Θεσσαλονίκης». Μέσα από το site έχετε την δυνατότητα προσθέσετε την επιχείρηση σας, να επεξεργάζεστε τα στοιχεία της, καθώς και να προωθείτε στους επισκέπτες τις προσφορές σας. Το kapani.gr έχει τεράστιο αριθμό επισκέψεων καθημερινά από Ελλάδα αλλά και από διάφορες χώρες του κόσμου. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες θα δείτε την επιχείρησή σας να «ανεβαίνει ψηλά» στην αναζήτηση στο Google.

Ακόμα και για εσάς που δεν έχετε ιστοσελίδα, μια καταχώρηση στο Kapani.gr θα κάνει το τηλέφωνο σας να χτυπάει από κόσμο που θα σας αναζητήσει.

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

ΒΗΜΑ 1
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα kapani.gr

ΒΗΜΑ 2
Πατήστε πάνω δεξιά στο «Πρόσθεσε την Επιχείρησή σου».
Δημιούργησε πρώτα λογαριασμό χρήστη (βήμα 1) και στην συνέχεια στην ίδια σελίδα συμπληρώστε τα στοιχεία της επιχείρησής σας (βήμα 2).

ΒΗΜΑ 4
Πατήστε «Υποβολή Καταχώρησης».

ΒΗΜΑ 5
Σε λίγα λεπτά η επιχείρησή σας θα βρίσκεται καταχωρημένη στο Kapani.gr

Ξεκινήστε τώρα